Gazononderhoud

Gazon onderhoud

 

De basis voor een mooi fris donkergroen gazon:

 

Voor een gezond en mooi fris groen gazon is regelmatig onderhoud van groot belang! De voornaamste onderhoudswerkzaamheden van uw gazon zijn het maaien, bemesten en sproeien. Met de juiste bemesting houden uw graszoden een mooie fris groene kleur, en worden de wortels sterker. Daardoor ontstaat er een dikkere gezonde grasmat. Graszoden-bestellen.nl heeft voor u een onderhoudskalender samengesteld, als u deze onderhoudspunten jaarlijks uitvoert zult u nog jaren van uw nieuwe graszoden kunnen genieten en blijft uw gazon gezond en mooi groen. 

Uw gazon heeft veel gaten, onkruid of dorren plekken, veelal is de oorzaak een te kort aan voeding of bewatering. Om een gazon in topconditie te houden, is het daarom belangrijk om u aan het geadviseerde onderhoud te houden. Als u iedere maand een beetje tijd / energie steekt in het onderhoud, (in de zomermaanden nog iets meer liefde aan uw grasmat geeft) zult u zien dat u veel langer van een mooie fris groene grasmat geniet!

Naast het maaien, sproeien en bemesten, komt er ook nog ander onderhoud bij een gazon kijken. Denk aan het verticuteren en het strooien van kalk. Ook raden we aan om het gazon regelmatig te controleren op eventuele grasziektes en plagen. In een vroeg stadium zijn ziektes in het gazon goed tegen te gaan. Eventueel schade is gemakkelijk te herstellen door middel van bijzaaien.

Als uw gazon echter niet meer te redden is, kunt u bij ons nieuwe premium graszoden bestellen vanaf € 2,60 p/m2! Wij leveren onze graszoden door heel Nederland en
België voor een scherpe prijs. Voor 13:00 besteld is morgen bezorgd, of u kunt zelf de bezorgdag kiezen. Wij bezorgen onze graszoden van dinsdag t/m vrijdag! U kunt de graszoden ook zelf afhalen op onze afhaallocaties in Someren ( NB ) & Gasselte ( DR ) van dinsdag t/m zaterdag.

Premium speelgras

Premium speelgras

2,95

Kenmerken premium speelgras, speelgazon: Geschikt voor in de zon Goed bestand tegen betredin.....

Premium speel-schaduwgras

Premium speel-schaduwgras

3,35

Eigenschappen premium speel- schaduwgras: Geschikt voor minder zonlicht Gras is goed bestand.....

Basic graszoden / recreatiegras

Basic graszoden / recreatiegras

2,70

  Kenmerken recreatiegras, campinggras: Geschikt voor in de zon & halfschaduw Go.....