Graszoden-bestellen.nl staat voor A-kwaliteit premium speelgras en premium schaduwgrasonze donkergroene graszoden zijn bestand tegen flinke belasting. 

Service, kwaliteit en garantie staan bij graszoden-bestellen.nl hoog in het vaandel!


Gazon bemesten om uw gazon in topconditie te houden!

Om uw gazon gezond, sterk en mooi groen te houden is het ontzettend belangrijk om uw gazon op tijd te bemesten,! Wij hebben voor u een organische bemesting samengesteld die aan alle behoefte voldoet.

U kunt hier direct bemesting bestellen.
                                                                                                  

                                       


Onze premium kwaliteit
 
De premium speelgras & schaduwgras graszoden worden rechtstreeks vers van het veld bij u in de tuin bezorgd! Ze zijn veel voller en steviger doordat onze graszoden worden gekweekt volgens een natuurlijk proces en pas na 12-14 maanden worden geoogst. Daardoor hebben deze graszoden meer grasplantjes per vierkante meter en een wortelstructuur die vele malen beter is ontwikkeld! Zo krijgt u een gazon van de allerhoogste graskwaliteit zonder netten dat bestand is tegen flinke belasting! In vele stadions en bij grote voetbalevenementen zoals het WK en EK wordt er gespeeld op graszoden afkomstig van onze velden. Een nieuw gazon legt u aan voor de langere termijn. Dus als u graszoden in uw tuin wilt hebben van A-kwaliteit kiest u voor onze graszoden!

 

Meld u aan voor de onderhoudskalender!