Voordeelpakket najaar, winter + kalk

37,50

Voordeelpakket najaar, winter + kalk
Levertijd:
Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Gazononderhoud najaarspakket per 50m² speelgras & schaduwgras

Dit gazononderhoud najaarsjaarpakket is speciaal door ons samengesteld, met dit pakket heeft u de juiste producten in  huis om uw gazon in topconditie te houden en sterk de winter in te laten gaan. Dit pakket bevat zorgvuldig door ons geselecteerde meststoffen en kalk, zo voorkomt u mosgroei en onkruiden zoals klaver!

Inhoud jaarpakket

5 kg korrelkalk ( dec - maart )
5 kg organische bemesting najaar ( extra stikstof sept - nov )
3 kg wintervoeding ( magnesium, ijzer, fosfor, kalium dec - maart )

Doordat alle producten in dit bemestingspakket organisch zijn strooit u niet snel te veel. 1 bemestingspakket is te gebruiken voor een gazon van 30m2 tot ongeveer 60m2!

De wintervoeding is zeer belangrijk met toevoeging van fosfor deze zorgt voor een sterke wortelontwikkeling waardoor het gazon meststoffen beter op kan nemen, dit zorgt weer voor een betere fotosynthese wat belangrijk is om andere meststoffen beter op te nemen. De wintervoeding is ook rijk aan magnesium wat zorgt voor een mooi gezond en donkergroen gazon zonder mos!

Als u veel klaver in het gazon heeft is dit een te kort aan stikstof in de bodem en te weinig sproeien in de zomer, klaver groeit goed op een arme droge grond het is daarom echt van belang om uw gazon 3x per jaar te bemesten met een stikstof rijke bemesting. 

Met dit pakket is uw gazon klaar voor de winter, vanaf maart strooit u dan weer voorjaarsbemesting evt. na een verticuteerbeurt u kunt dan ook kale plekken doorzaaien met graszaad. In juni / augustus bemest u het gazon nogmaals met zomerbemesting. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw gazon jaren lang mooi blijft. 

Alle producten om uw gazon het hele jaar in topconditie te houden hebben wij samengesteld in ons onderhoud jaarpakket

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder